E-handelsjätten fortsätter med extrainsatt reafest: “Lägsta i år”

Nordiskt filter.

Amazon har nu funnits sedan 2020 i Sverige men i fjol var första gången man drog igång sin shoppingfest Prime Day. Och nu verkar det som att man inkluderar Sverige i alla företagets olika globala kampanjer.

Tidigare i år fick svenskarna ta del av Prime Day för andra gången, den 11 och 12 juli, och nu är det snart dags för mer rea. Denna gång har man kallat sin extrainsatta rea för Prime Deal Days, för att skilja det ifrån huvudeventet som alltså går av stapeln på sommaren.

Annons

Prime Deal Days kommer att köras i en rad länder, däribland Sverige, och den kickar igång 00:01 den 10 oktober och pågår till den 11 oktober. Detta är det andra året som Amazon kör en extrainsatt rea-period för att boosta försäljningen under hösten. Ett liknande event hölls ifjol den 11-12 oktober.

Nya deals släpps regelbundet under rean, och kunder förvänta sig grymma erbjudanden med snabba, kostnadsfria och bekväma leveranser. Amazon kommer att erbjuda sina lägsta priser hittills i år på utvalda produkter från Philips, LEGO, Samsung Sennheiser och Bose, skriver e-handlaren i ett pressutskick.

Amazon trycker även på att man nu har ett filter för nordiska varumärken.

Vill man passa på att fynda produkter från lokala företag som Steamery, HatStore och Ninjaprint, går det att filtrera sin sökning med det nya nordiska varumärken-filtret.

Annons