Stora e-handlaren tillbaka efter konkurs – köps av ny ägargrupp

Öppnar igen i slutet av februari.

I slutet på november förra året kom beskedet att Nordic Netstores, som ligger bakom Jakt.se, Fiske.se och Hund.se, tvingats ansöka om konkurs.

Det Sundsvallsbaserade företaget omsatte över 100 miljoner kronor under 2020 och 2021, men drogs med förluster under flera års tid. Och till slut gick det inte längre.

Annons

Men nu har en ny ägargrupp köpt upp konkursboet och gör sig redo för en omstart. De tidigare nämnda webbutikerna kommer alltså att få nytt liv igen.

Konkursboet, inklusive alla dess tillgångar, har nyligen förvärvats av en ny grupp ägare. Denna grupp arbetar aktivt för att återställa alla system och förväntas att åter öppna försäljningen på alla tre webbplatser mot slutet av februari, står det att läsa på respektive hemsida.

De nya ägarna skriver att de kontinuerligt kommer att informera om de steg man tar för att nå nästa nivå inom e-handel för jakt, fiske och hundprodukter.

Det första steget i denna process innebär att fylla på lagerhyllorna med nödvändiga varor för att snabbt kunna erbjuda välfyllda och attraktiva butiker till våra kunder, skriver de och fortsätter:

Samtidigt inleds ett omfattande arbete med att helt omvandla alla tre webbplatser. Detta inkluderar förbättringar i både utseende och produktutbud, i syfte att erbjuda det absolut bästa sortimentet inom varje segment. Vi strävar efter att uppnå detta utan att kompromissa med den starka grund som varje webbplats byggt upp.

Exakt vilka som ingår i den nya ägargruppen är ännu inte officiellt.

Annons