Inför Emeet E-handelslösningar i världsklass med handlaren i fokus

Hur skapar man produktinnovation av utmaningar? Det kommer diskuteras under Qliros session på Emeet.

Emeet är ett kunskapsevent, av handlare för handlare. Här delar vi alla i branschen med oss av insikter, erfarenheter och frågeställningar.

Qliro kommer tala och diskutera kring hur man som ehandelspartner håller sig på tårna - Hur utnyttjar man det faktum att vi alla verkar i en bransch i snabb förändring?

Vi står inför en verklighet där till exempel nya regleringar som förändringar i den nya betaltjänstlagen och en explosion av nya frakttjänster utmanat branschen. Tack vare vår expertis och det faktum att vi jobbar nära våra handlare har vi tacklat utmaningarna och stärkt vår produkt till det bättre.

Smidiga betallösningar är helt avgörande för konverteringen och för att ge den bästa kundupplevelsen. Att ta fram dessa lösningar tillsammans med våra handlare i ett nära partnerskap är grunden i vår verksamhet och ett framgångsrecept.

Qliros session under Emeet kommer ledas av produktchef Kim Blomkvist som har lång erfarenhet av att ta fram betal- och produktlösningar för e-handlare, men även för aktörer inom spelindustrin. Kim kommer under sessionen visa exempel på hur vi tacklat förändringar i omvärlden och vad framgångsrika samarbeten med våra handlare resulterat i.

Väl mött på Emeet 15/10! Anmäl dig kostnadsfritt till eventet här.