E-handelsprofil sätter sig i styrelsen: ”Jag är smått besatt”

"Något av det absolut roligaste jag vet".

Nu kliver Boozts CFO Sandra Gadd in i styrelsen hos organisationen Hållbar E-handel, som administreras av Ehandel. Vid bordet sitter även ordförande Patrik Rees, e-handelsprofil och investerare, Pricerunners Head of Growth Mikael Lindahl samt Johan Svensson, vd på Ehandel.

LÄS ÄVEN: E-handelsgiganter går med i Hållbar E-handel: “Branschen sluter upp”

Annons

Jag är superglad att vara en del av styrelsen för Hållbar E-handel. Vi befinner oss i en bransch där utvecklingen går på högfart utifrån alla tänkbara aspekter och där hållbarhetstänket är integrerat i det mesta vi gör, säger Sandra Gadd.

Visst känns det bra att göra gott, men att vara hållbara gör oss också mer konkurrenskraftiga. Som kund är det dock inte alltid så lätt att förstå vilka effekter den affärsmodell som e-handel innebär har i förhållande till hållbarhet. Genom medlemskapet och den aktiva roll vi tar i Hållbar E-handel ser vi på Boozt fram emot att tillsammans med våra branschkollegor jobba med, och driva på, både utveckling inom branschen och kunskap hos våra kunder.

Sanna Thurdin, som är projektledare för Hållbar E-handel, ser positivt på att organisationens styrelse nu får in en ny medlem.

Sandra Gadd kommer att bidra med ny kunskap och värdefulla insikter till det fortsatta arbetet för en mer hållbar e-handel. Det känns riktigt roligt att ett av Sveriges största e-handelsföretag väljer att ta en mer framträdande roll.

Under de fyra år som Sandra Gadd har varit på Boozt har hon bland annat arbetat med en rad hållbarhetsfrågor.

Jag är smått besatt av mitt jobb och det har jag alltid varit, oavsett vad jag arbetat med genom åren.

När jag vände hamburgare på McDonalds som 16-åring var jag helt besatt av att göra det snabbast och bäst och nu ägnar jag det mesta av mina vakna tid, och en hel del av mina sovande timmar, till att fundera på hur vi på Boozt kan bli bättre på allt vi gör. Det är något av det absolut roligaste jag vet, avslutar Sandra Gadd.

Några av de företag som anslutit sig till Hållbar E-handel är Bubbleroom, Apotea, iDeal of Sweden, SkinCity, NetOnNet, Webhallen och Bagaren och Kocken.

Annons

Annons