Search
Search
Close this search box.
ANNONS

E-handelsprofilen ny VD på Revolutionrace: "Enormt kunnig"

Paul Fischbein, vd på Revolutionrace
Picture of Nils Lund

Nils Lund

Dela artikeln:

Kniper rollen permanent.

ANNONS

Revolutionrace har hittat sin nya vd och det blir ett minst sagt bekant namn, som tar över efter grundaren Pernilla Nyrensten.

Det blir nämligen Paul Fischbein, som tidigare varit ordförande och nu verkat som tillförordnad vd, som tar över permanent - och gör så omgående.

Nu när jag har fått möjligheten att komma än närmre organisationen ser jag den enorma kompetens som våra medarbetare besitter. Just nu har vi en väldigt turbulent omvärld. Men jag känner mig trygg i hur vi kan tackla den genom vår position och förmåga att leverera fantastiska produkter till oslagbart värde samtidigt som vi hela tiden utvecklar vårt erbjudande och varumärke genom våra nära kundrelationer. Mitt mål är att fortsätta bygga vidare på framgången och hjälpa ta Revolutionrace till nya höjder, Paul Fischbein i ett uttalande.

I och med att han tillträder vd-rollen kommer han även att formellt lämna styrelsen i samband med kommande årsstämma, skriver bolaget.

Vi har gjort en mycket omfattande genomgång av vd-kandidater i och utanför Sverige. Många spännande namn var intresserade, men under processens gång har vi insett att vi redan har den rätte personen på posten i Paul – han är enormt kunnig och erfaren. Paul har bred kompetens inom e-handel, förstår konsumenter och online-affären, och har den internationella erfarenhet som rollen kräver, säger Andreas Källström Säfweräng, styrelseordförande i Revolutionrace.

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!