E-handelsprofilen slår till igen – öppnar ny webbshop

"Vill inspirera till en aktiv livsstil".

Magnus Månsson, vd för retaljätten TreTorn, öppnar en helt ny e-handel. Den heter Racqet och siktar på att bli "din guide online för padel". Planen är att ha ett "ungt tilltal" och att få den populära sporten att växa mer även bland unga tjejer.

Bakom Racqet står egentligen företaget Thevea Brands Group, där Magnus Månsson också är är vd.

Annons

Racqet kommer från insikten hur svårt det kan vara att hitta rätt racket och utrustning som passar just dig. Genom gedigen kunskap och smarta onlinefunktioner vill guida och inspirera besökaren hela vägen, från rätt val av produkt till smidig betalning och snabb leverans, säger han i en kommentar.

Den nya padelbutiken, som öppnar i mars, vänder sig direkt till konsumenter. Bland varumärkena som ska säljas finns Adidas, TreTorn, Head och Prince.

Vi vill inspirera till en aktiv livsstil både på och utanför banan, med Racqet vill vi injicera energi och attityd i padelcommunityn och få sporten att växa ännu mer i nya målgrupper genom samarbeten och events, säger Magnus Månsson, och avslutar:

Vi tittar även på ytterligare butiker för Racqet för att kunna visa upp sortimentet och varumärket samt lära känna vår konsument bättre.

LÄS ÄVEN: Nu går TreTorn omni: "Kanske största förändringen på 130 år"

Annons