E-handelsstjärnan tar plats i Adlibris styrelse: ”Mycket glada”

"Ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget".

Susanne Holmström tillhör bland de mer välkända och rutinerade namnen i e-handelsbranschen.

Hon har bland annat varit försäljningschef för Tele2, vd för Netonnet och har erfarenhet som styrelseledamot i bland annat Bubbleroom, Svenskt Näringsliv och Svensk Handel. Nyligen tog hon också över som ny vd för Blomsterlandet.

Annons

Och nu väntar ännu ett tungt uppdrag, när hon tar plats i Adlibris styrelse som ledamot.

Adlibris är ett fantastiskt bolag som arbetar med väldigt intressanta och relevanta produkter. Som trogen kund uppskattar jag Adlibris erbjudande och "har alltid imponerats av den fina kompetensen bolaget besitter. Jag hoppas att min erfarenhet och kompetens inom digitalisering och kundfokus är ett fint tillskott i styrelsen och jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med styrelsen och bolaget, säger Susanne Holmström i en kommentar.

Övriga namn i styrelsen är: Amelie Söderberg, ordförande, och ledmöterna Angela Langemar Olsson, Emily Aisling Hall, Håkan Rudels, Johan Karlsson, Sofia Stewart och Ulrika Saxon.

Susanne kommer att tillföra många nya perspektiv i vår fortsatta utveckling av både e-handel och fysisk butik. Vi är mycket glada över att få välkomna Susanne till Adlibris styrelse, säger Amelie Söderberg.

Annons