E-handelstjänsten Edge nylanseras – siktar på nordisk expansion

Snabbare att ta del av alla avtal.

Senast vi skrev om vår tjänst Edge var 2016 då vi sänkte priset till 995 kronor per år. Nu har tjänsten fått ett rejält ansiktslyft där vi bytt ut hela systemet i grunden.

Edge erbjuder e-handlare bland annat färdigförhandlade fraktavtal, betallösningar och billigt emballage. Det är en tjänst som ska göra det enklare för nystartade e-handlare som - ännu - inte skickar ut hundratusentals paket per år eller omsätter tiotals miljoner.

Annons

Nu har Ehandel lanserat Edge 2.0 som bjuder på en mer modern upplevelse.

Det är jättekul att äntligen kunna visa upp det vi jobbat med under de senaste månaderna. Men mest av allt känns det kul att kunna ge våra kunder, e-handlarna, en smidigare och mer modern tjänst, säger Jenny Nellbert, Edge-ansvarig på Ehandel.

Den nya tjänsten erbjuder bland annat kortbetalning för att snabbt få tillgång till alla avtal. Befintliga kunder behöver dock endast be om ett nytt lösenord för att få tillgång till allt det som erbjuds.

Vi öppnade upp Edge 2.0 i tisdags och vi finjusterar fortfarande vissa småsaker, men redan nu kan vi se att tjänsten fungerar mycket bättre än tidigare. Med ett nytt modernt system på plats tar vi nu sikte på en nordisk expansion. Vi hoppas öppna upp i Finland redan inom ett par veckor, säger Jenny Nellbert.

Vår vd Johan Svensson är samtidigt mycket glad över att nu kunna hjälpa fler e-handlare att sänka sina priser.

Edge är en tjänst som inte bara kan spara mycket pengar åt e-handlare utan även en hel del tid, när man slipper förhandla avtal med olika leverantörer. Edge är vad vi vet den enda tjänsten som fokuserar helt på e-handlares behov av avtal, därför är det riktigt roligt att snart kunna ge alla e-handlare i Norden tillgång till denna tjänst, säger Johan Svensson.

Annons