E-handelstjänsten tar in 2 miljoner: ”Vi är imponerade”

"Potential att transformera onlinehandeln".

Techbolaget Stylee som nyligen fick en baddare till kund på kroken meddelar nu att man har tagit in nya ägare. Bland Stylees tidigare investerare finner vi Arthur Engel, Olle Lundin, Magnus Mivér, Daniel Soussan och Karolina Roslund.

Nu utökas ägarlistan ytterligare genom en investering från Bling Capital med Deqa Abukar och Adnan Yousuf i spetsen. Nyemissionen landade på 2 miljoner kronor, meddelar Stylee.

Annons

Vi är imponerade av Stylees unika teknologi och deras potential att transformera onlinehandeln. Vi ser fram emot att stödja dem i deras fortsatta tillväxt och expansion, säger Deqa Abukar, vd på Bling Capital.

LÄS ÄVEN: Heta stylingtjänsten lockar ännu en e-handelsjätte: ”Stort intresse”

Jätten Ellos är alltså en av kunderna som använder Stylees teknik för att personalisera nätbutiken för kunderna. Stylees USP på marknaden ska vara att personaliseringstjänsten inte kräver någon kunddata och implementationen sägs vara mycket enkel.

Vi är väldigt glada över att ha fått Bling Capital ombord. Deras erfarenheter och stöd kommer vara en fantastisk tillgång på vår fortsatta tillväxtresa, säger Sofie Perslow, grundare och vd för Stylee.

Värderingen i nyemissionen rapporteras vara “väsentligt högre” än tidigare runda som genomfördes för ett år sedan.

Annons