E-handelsveteranen återvänder till snusbranschen: ”Extremt glada”

"Kommer att vara en game-changer".

I våras lanserades e-handeln Snuset.se. Bakom satsningen står Carl Pilo Karth, Cecilia Haglund och Stefan Bensmo, där de två förstnämnda var bland de första anställda på Snusbolaget, som numera ägs av Haypp Group.

LÄS ÄVEN: Tidigare anställda startar konkurrent: ”Kan branschen”

Annons

Målet var glasklart. Att nå en omsättning på 20 miljoner redan i år. För att nå dit har e-handlaren nu plockat in Johan Dahl som företagets nya CTO, eller teknikchef som det heter på ren svenska.

Vi är extremt glada över att välkomna Johan till vårt team. Hans omfattande erfarenhet inom e-handel kommer att vara en game-changer för oss. Med Johan ombord kommer vi att kunna leverera en ännu bättre och mer innovativ upplevelse för våra kunder och partners, säger Carl Pilo Karth, vd på Snuset.se.

Hayppade meriter

Och man fortsätter att plocka från de gamla leden. Förutom erfarenheter från Barnebys och Bythjul inkluderar nämligen även Johans meritlista olika befattningar inom Haypp Group/Snusbolaget.

Johan kommer dock närmast från pop up-bolaget xNomad där han, precis som nu, hade rollen som CTO.

Det känns otroligt inspirerande att vara en del av Snuset.se. Jag ser fram emot att använda min erfarenhet för att inte bara möta, utan att överträffa förväntningar när det kommer till digitala snusinköp, säger Johan Dahl.

Annons