E-handlaren angör en ny brygga – ”kommer gå hem”

"Ska ha samma möjligheter som fastlandet".

Invånarna på den finska ön i Östersjön har hittills inte kunnat shoppa från modeplattformen Boozts e-handel. Men nu blir det ändring på det. Boozt kommer till Åland.

Jag växte upp på Island och vet därför jag hur det är att inte ha tillgång till samma möjligheter som det skandinaviska fastlandet. Vi hoppas att vårt sortiment av skandinaviska och internationella varumärken, enkla och snabba leveranser och vårt ansvarsfulla sätt att göra affärer kommer att gå hem hos ålänningarna, kommenterar Boozts vd och medgrundare Hermann Haraldsson.

Annons

"Viktigt steg"

Expansionen till Åland har blivit möjlig genom ett samarbete med Åland Posts e-handelsnischade logistikgren Axla Logistics.

Jag är mycket glad över att kunna erbjuda vår exceptionella shoppingupplevelse till fler kunder i Finland. Vår närvaro är ett viktigt steg i vår ambition att bli det ledande nordiska onlinevaruhuset som erbjuder allt kunderna letar efter under ett och samma tak - mode, produkter för barn, sport, hem och skönhet, kommenterar Hermann Haraldsson.

Annons