E-handlaren expanderar fysiskt – “lägga en order i butiken”

“En attraktiv handelsplats”.

Nätbutiken Chilli.se expanderar nu med en ny fysisk butik. Detta efter att företaget sett en ökad aktivitet i e-handeln från Kungsbacka-området.

Vi kan se ett tydligt intresse för Chilli och att onlineaktiviteten på chilli.se är stor i Kungsbacka-området, vilket gjorde valet enkelt när lokalen blev ledig, säger Tobias Höglind, Head of Retail på Chilli, i ett pressutskick.

Annons

Den nya butiken på 550 kvadratmeter, som blir företagets nionde, kommer alltså att hamna i Kungsbacka, närmare bestämt på Hede handelsområde. Öppning är idag, torsdag, klockan 10:00.

Det är en attraktiv handelsplats som vi länge varit intresserade av. Vi tror på ett koncept där vi kan vara en omni-aktör som erbjuder såväl smidig e-handel och snabba hemleveranser som inspirerande miljöer i fysiska butiker, säger Tobias Höglind.

Även om man är e-handlare i grunden så sägs den fysiska upplevelsen vara viktig för företaget.

Att kunna erbjuda våra kunder en fysisk butiksupplevelse är viktigt för oss. I våra butiker lägger vi extra stor vikt på den personliga servicen. Hos oss kan kunden inspireras, klämma och känna, samt få vägledning och hjälp att lägga en order direkt i butiken, säger Tobias Höglind, Head of Retail på Chilli.

Grannar till Chilli blir konkurrenter som Mio, Marbodal och Kungsängen.

En sund konkurrens som gynnar Chilli, skriver bolaget.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!