E-handlaren gör premiär i Gallerian – öppnar pop-up

Slår sig ned framför ögonen på Ikea.

E-handlaren Bemz, som säljer överdrag till Ikeamöbler, är först ut när Gallerian i Stockholm öppnar för popup-ytor.

Vi ser fram emot att möta Gallerians publik under kommande veckor. Gallerian är en av Stockholms mest centrala handels- och mötesplatser, med ett högt antal besökare och en bred målgrupp. Att Ikea har butik under samma tak gör det naturligtvis än mer intressant för oss att möta våra kunder just här, säger Annie Karlsson, CCO på Bemz, i ett pressmeddelande.

Annons

De är två stycken till antalet och mäter 30, respektive 50 kvadratmeter och belägna mitt i gången. Här kan såväl e-handlare som traditionella handlare slå sig ned veckovis.

Bemz kommer att befinna sig här mellan den 4 och 23 oktober och visa, med sin utställning, hur Ikeamöbler kan förnyas och piffas till.

Efterfrågan på mer flexibla hyreslösningar har vuxit sig allt större. Pop Ups av olika slag och i olika syften har kommit att spela en allt viktigare roll i handelns transformation. Vi ser en spännande utveckling och är oerhört glada över att kunna erbjuda retailaktörer att testa nytt på en så välbesökt och central handelsplats i Gallerian, säger Alice Leffler, uthyrare Pop Up och korta kontrakt på AMF Fastigheter.

Annons