E-handlaren öppnar sin första butik – mitt i Stockholm

"Vi har väntat länge på rätt läge".

E-handlaren Hatstore ger sig ut i offlinevärlden med sin allra första fysiska butik. Den kommer att öppna på Gamla Brogatan 28 i centrala Stockholm.

Vi har väntat länge på rätt läge att öppna en fysisk butik. Nu har vi byggt upp vårt drömsortiment med en bredd av etablerade varumärken blandat med exklusiva samarbeten och unika kepsmodeller, säger Niklas Nordheim, vd på Hatstore, i en kommentar.

Annons

De har i dag över 25 000 olika modeller av kepsar och även om alla inte kommer att få plats i butiken så lovar man ändå ett spännande utbud, när portarna öppnas under hösten.

Vi kommer ha Stockholms och Nordens överlägset största kepssortiment, där en betydande del av produkterna även kommer vara världsexklusiva, säger Johan Selldahl, inköpschef på Hatstore.

"Designa som du vill ha det"

För den som vill ha en helt unik keps, så kommer det även erbjudas möjligheten att få kepsen broderad med valfri text eller logotyp på plats i butiken.

Tanken är att du ska kunna komma in i butiken, designa ett motiv precis som du vill ha det, välja en keps av vårt stora urval av modeller och sedan hämta upp det färdiga resultatet inom en liten stund, säger Alexander Berg, IT-chef på Hatstore.

Hatstore har vuxit sig till att bli en stor, väletablerad aktör under de 12 år man varit verksamma. Under förra året landade omsättningen på 373 miljoner kronor och man säljer i dag till 55 olika marknader världen över.

Annons