E-handlaren Pierce finanschef har avlidit: ”En fantastisk kollega”

"Var en fantastisk CFO och en varm och omtänksam kollega".

Det var på fredagen i förra veckan som Pierce Group, som säljer mc-tillbehör på nätet, meddelade att deras CFO Tomas Ljunglöf hade varit med om en trafikolycka. I ett pressmeddelande skrev bolaget att han "inte förväntades vara i tjänst den närmaste tiden".

Och i går måndag kom det tragiska beskedet att Tomas Ljunglöf avlidit till följd olyckan.

Annons

Tomas var en fantastisk CFO och en varm och omtänksam kollega. Tomas hade en särskild förmåga att balansera fullt fokus på att lösa uppgiften med en stor glimt i ögat och nära till skratt. Det har varit ett riktigt privilegium att arbeta så nära honom i över fyra år. Saknaden är obeskrivlig och det är väldigt svårt att acceptera att någon som var så full av energi för några dagar sedan nu har lämnat oss efter en tragisk olycka. Våra tankar går till Tomas familj och närmaste, säger Pierce vd Henrik Zadig, i ett pressmeddelande.

Det framgår även att kondoleansböcker nu har placerats ut i receptionerna på bolagets kontor.

E-handlaren har tills vidare utsett Niclas Olsson – Head of Business Control och anställd sedan 2017 – till tillförordnad CFO. Men Gunilla Spongh – ordförande i bolagets revisionsutskott och med lång erfarenhet som CFO i noterade bolag – ska även assistera företaget i operativa frågor. Och verksamheten ska inte påverkas, skriver bolaget.

Annons