E-handlaren värvar inför nordisk expansion: ”Ökad efterfrågan”

Tar klivet över Östersjön.

B2B-aktören Printer, med fokus på reklam- och trycksaker, har lite drygt 20 år i branschen. Sedan starten har fokus legat på den svenska marknaden men nu tar e-handlaren för första gången klivet utanför landets gränser.

Enligt vd:n Johan Stighagen har man haft planer på en Europaexpansion sedan en tid tillbaka. Något som inleds med att ta ett första steg över Östersjön.

Annons

Efter pandemin har vi sett en ökad efterfrågan på våra tjänster och nu uppstod en möjlighet i Finland som vi inte kunde tacka nej till. Vi är väldigt glada att första spadtaget utanför Sverige är taget, säger Johan Stighagen.

Rekryterat på plats

Printer är en del av Brover Group och omsatte under 2022, bolagets senaste redovisade verksamhetsår, nära 17 miljoner kronor.

E-handlarens har specialiserat sig på reklamprodukter, kläder, storformat och trycksaker till företag och säger sig ha ett ess i rockärmen för att lyckas med sin expansion.

Vi har rekryterat riktigt duktig personal till vårt nya kontor i Oulu, Finland. Det är viktigt för oss, till skillnad från många andra, att finnas fysiskt på plats i de länder vi expanderar till, säger Johan Stighagen.

LÄS ÄVEN: Printer.se byter ägare – ”Modernt företag med stor potential”

Annons