E-handlaren värvar tidigare landslagsspelare: ”En råtalang”

"I linje med det jag verkligen brinner för".

Veganska e-handlaren och hudvårdsvarumärket Moss & Noor förstärker laguppställningen. In kommer den före detta landslagsspelaren i fotboll, Julia Ekholm, som kommer att axla rollen som ny marketing manager.

Julia som har 42 landskamper, samt ett EM-guld med det svenska F19-laget i bagaget, kommer senast från rollen som digital strateg på byrån The Generation. På kundlistan finns Nocco, Vitamin Well, Svenska Spel och Handelsbanken. Hon har sedan tidigare även rutin från mediabolaget Everysport Group.

Annons

Varumärket ligger helt i linje med det jag verkligen brinner för på ett personligt plan, funktionell hudvård i kombination med träning. Dessutom, att produkterna är utvecklade utifrån en dermatologisk utgångspunkt med funktionella och genomtänkta ingredienser är något som är otroligt viktigt då konsumenterna idag har blivit allt mer medvetna av vad man faktiskt köper, säger Julia Ekholm.

Stärka och lansera

Julia har tidigare studerat och spelat fotboll för University of Central Florida i USA, samt representerat rivalerna AIK och Hammarby i Damallsvenskan. Och sin bakgrund inom idrotten är något Julia ser som en fördel i sin nya karriär.

Första uppgiften blir att att stärka Moss & Noors varumärke på befintliga marknader och lansera det på nya. Hon kommer även att vara med och konceptutveckla nya produkter och produktserier.

Jag tar med mig många lärdomar från min karriär in i rollen. Det ska också bli väldigt roligt att få jobba i team med Tom, en annan tidigare elitidrottare. Jag är helt säker på att vi med våra liknande bakgrunder är redo att ta oss an de utmaningarna som väntar, säger Julia Ekholm.

Enligt Tom Flumé, vd och grundare för Moss & Noor, är Julias idrottsbakgrund en av anledningarna till varför hon fick jobbet.

Julia Ekholm är en råtalang. En väldigt målmedveten och arbetsvillig person med högt ställda karriärmål. Hennes bakgrund från elitidrott är ett stort plus i kanten, hon vet att framgång inte kommer gratis utan kräver hårt arbete. Det känns superkul att knyta till oss Julia, säger Tom Flumé.

Annons