E-handlaren värvar tre toppnamn – ”vi är enormt glada”

Trion ska lyfta bolaget till nya höjder.

E-handlaren Agood Company, som säljer allt från mobilskal och pennor till anteckningsböcker och vattenflaskor, toppar laget rejält. Bolaget som har ett starkt fokus på hållbarhet plockar nämligen in tre erfarna rekryteringar till nyckelroller.

Det handlar om Petter Blid, tidigare interim CFO hos Desenio och CFO hos bland annat Sportamore och Skincity, som nu axlar den rollen även hos A Good Company. Han får sällskap av Sofia Olofsson, som blir ansvarig för kommersiella samarbeten. Hon har tidigare varit ansvarig för att etablera Ideal of Sweden i Tyskland och kommer senast från rollen som Design & Ambassador Collaboration Specialist.

Annons

Sist, men inte minst, blir Henrik Jonsson ny global säljchef. Han kommer närmast från rollen som Sales Director för EMEA och JAPAC på Tech21. Han har även varit landschef för Norden och Baltikum på samma bolag och Sverigechef hos HTC Mobile.

Vi är enormt glada över att ha rekryterat dessa toppnamn från tre stora retailbolag, där de axlat tunga roller. Petter Blid, Sofia Olofsson och Henrik Jonsson tar alla med sig en fantastisk erfarenhet till Agood Company vilket stöttar arbetet med vår fortsatta expansion, säger Anders Ankarlid, vd och grundare på Agood Company, i ett pressmeddelande.

Agood Company omsatte 5,8 miljoner kronor under 2019 och gjorde då även ett minusresultat på 4,6 miljoner kronor.

Annons