eDokumentären om Babyshop är nu ute!

Nordic eCommerce Knowledge har nu släppt sin senaste eDokumentär och det är nog den mest aktuella någonsin. Den behandlar nämligen Babyshop och deras resa mot stjärnorna. En nätbutik som idag förvärvade en av sina konkurrenter.

Linn och Marcus Tagesson är grundarna till den svenska nätbutiken Babyshop som nu skall ta Ryssland med storm. Detta tillsammans med deras nyligen rekryterade VD, Magnus Fredin, som tidigare jobbat på Klarna.

Sarah Wittbom på Nordic eCommerce Knowledge och hennes kollega Christopher Månsson bjuder som vanligt på en fin podcast-produktion.

Annons

Edokumentären om Babyshop förtäljer historien om vad som har hänt bakom kulisserna i resan mot ett mångmiljonbolag på en tuff marknad. Vi får reda på hur Marcus och Linn träffade varandra och hur Babyshop blev till samt hur Magnus valde att gå ifrån framgångsrika Klarna till att leda en babybutik på nätet.

Vad väntar du på? Ta dig genast till Nordic eCommerce Knowdledge om du vill veta mer om Babyshop. En butik som idag förvärvade konkurrenten Oii på sin resa mot miljarden.

Annons