Efter 20 år i Sverige – nu tar de klivet in i Norge

"Vi har samma målsättning".

E-hälsobutiken Bodystore är en del av koncernen Health and Sports Nutrition Group där även Gymgrossisten, Star Nutrition och Fitness Market ingår. Nu tar Bodystore klivet in i Norge, efter 20 år på den svenska marknaden.

Att HSNG tar steget över till Norge med Bodystore känns både roligt och viktigt. På så sätt kan vi ytterligare befästa vår position som marknadsledare, säger Johan Görgård, koncernens vd, i ett pressmeddelande.

Annons

Rickard Åstrand, ansvarig för Bodystore i Sverige och Norge, instämmer och ser fram emot expansionen.

Bodystore erbjuder ett brett och innovativt sortiment inom kosttillskott och ekologiska livsmedel, som länge rönt intresse från Norge. Att nu kunna erbjuda detta till den norska marknaden känns fantastiskt, säger han.

Årligen har hälsobutiken cirka 200 000 kunder på den svenska marknaden, och ett sortiment med över 400 varumärken. På den norska e-handelsplattformen, som precis har lanserats, har bolaget ett sortiment av 1 200 produkter till att börja med.

Vi har samma målsättning i Norge som på den svenska marknaden, nämligen att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det är genom nära dialog med dem vi kan prioritera att utveckla och förbättra de delar av butiken som uppskattas mest, avslutar Rickard Åstrand.

Annons