Jakten på kompetens: Ehandel och E-commerce Recruit ska lösa krisen

Nytt samarbete inom rekrytering.

E-handeln växer så det knakar och därmed ökar även handelsföretagens behov av att hitta nya medarbetare. I takt med att handeln förändras behövs nya kompetenser inom både e-handel och traditionell handel, vilket inte alltid är helt lätt att möta.

Men nu blir det förhoppningsvis lite lättare. I dag kan vi presentera ett nytt samarbete mellan Ehandel och E-commerce Recruit. Tanken är att erbjuda en helhetslösning för rekrytering inom e-handel och retail.

Annons

När e-handeln växer och den traditionella handeln digitaliseras ökar behovet av rätt kompetens och fler medarbetare. Det känns väldigt bra att vi nu kan erbjuda hela rekryteringsprocessen tillsammans med E-commerce Recruit, säger Johan Svensson, vd på Ehandel, i ett pressmeddelande.

"Ser stora möjligheter"

E-commerce Recruit har - precis som namnet antyder - en tydlig inriktning på rekrytering inom e-handel. Företaget har kontor i Stockholm och Malmö och erbjuder lösningar inom både rekrytering och bemanning.

Tanken är att det nya samarbetet på sikt ska resultera i rekryteringstjänster på nordisk nivå.

Ehandel har idag en starkt etablerad position på e-handelsmarknaden vilket ger oss stora fördelar i vår resa mot att blir marknadsledande. Vi delar också ambitionen om en nordisk etablering och tillsammans ser vi stora möjligheter till att vara en viktigt bidragande faktor för Ehandels fortsatta nordiska tillväxt, säger Sanny Malmberg, medgrundare på E-commerce Recruit.

Precis som tidigare kommer e-handelsföretag att kunna annonsera ut sina lediga tjänster på Ehandel.se/jobb.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!