DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Ehandel satsar på fler sportevent – nu lanseras Ehandelspadeln!

 

Intresset för fysiska aktiviteter är stort efter nästan två år av distansarbete och digitala möten. Detta har vi på Ehandel.se fångat upp och efter höstens lyckade sportevent inom golf har vi nu skapat nästa stora event inom padel - Ehandelspadeln!

Den 17 mars 2022 går padeltävlingen av stapeln på WAP Spånga. Dagen avslutas med en middag där ni får möjlighet att nätverka och umgås med branschkollegor.

Annons

”Padel och e-handel är väldigt inne just nu som alla vet. Genom att slå ihop dessa skapar vi en riktigt rolig aktivitet som vi hoppas kommer att engagera hela branschen. Det ska bli intressant att se vilka e-handelsföretag som kommer att utmana om segern och vilka som kommer att få hålla segertal på middagen”, säger Sahra Thurdin som är Eventchef på Ehandel.

Lyckad golftävling gör att vi satsar ännu mer
I höstas, närmare bestämt den 23 september, anordnande Ehandel för första gången Ehandelsgolfen på Bro Hof Stadium i Stockholm som trots en dag med ösregn blev en riktig succé som fick toppbetyg av både deltagare och partners. Ehandelsgolfen kommer att återkomma två gånger under 2022 och det första tillfället blir den 18 maj och även då på Bro Hof.
Du kan läsa mer om Ehandelsgolfen och anmäla ditt intresse här.

”Med Ehandelsgolfen lärde vi oss vilket bra sammanhang sport är för våra partners att knyta relationer med e-handlarna. Nu tar vi med oss den härliga känslan till padeln. Vi kommer att jobba stenhårt för att kunna presentera ett riktigt fint prisbord till den 17 mars” - Niclas Albäck, försäljningschef på Ehandel.

Biljetterna till Ehandelspadeln.se har precis släppts och våra partneransvariga har inlett dialogerna med leverantörer och partners.

För mer information se Ehandelspadeln.se

Kontaktpersoner:
Frågor kring eventet och deltagande för e-handelsföretag:
Sahra Thurdin, 0708-140 110 - sahra@ehandel.se

Sponsring och Partners:
Niclas Albäck, 0735-03 48 06 - niclas@ehandel.se

Annons
Annons