Ehandelspodden levererar Emeet i poddformat

Häromveckan samlades runt 300 e-handlare på PostNords huvudkontor. Bland dessa fann man Anton Johansson som driver Headler.se. Förutom att sälja hörlurar står han även bakom Ehandelspodden. En omtyckt podd om e-handel som under Emeet passade på att spela in live.

Nu har Ehandelspodden släppt inspelningarna ifrån konferensen Emeet häromveckan. Vi får bland annat en inblick i vad som hände under sessionen E-handelsskolan med Dan och Rikard. Det bjuds dock på hela fem poddar med mycket intressant folk inom e-handelsvärlden.

Vi ställde några frågor till Anton Johansson om live-inspelingen av Ehandelspodden som tog plats under Emeet.

Annons

Hur tyckte du att det fungerade att spela in live under Emeet?

Anton JohanssonDet gick väldigt bra tycker jag! Eftersom nästan inga intervjuer var bokade i förväg blev det väldigt spontant, vilket blev en annan sorts dynamik än när jag spelar in i studion. Anders på Apear är sjukt proffsig så att tekniken fungerade är helt och hållet hans förtjänst! Konstiga frågor, östgötska uttryck och dålig artikulation är däremot min.

Jag tycker också det var väldigt bra att köra ämnesfokuserade poddintervjuer. Att bara prata om ett ämne precis som en Emeetsession har helt klart sina fördelar och förhoppningsvis gjorde det även att en del som inte kunde komma ändå fick ta del av lite kunskap från årets event. Alla poddintervjuer jag gjorde var även sessioner under dagen.

Vilket av dessa spontana avsnitt blev bäst?

Alla var bra tycker jag! Måste dock medge att avsnittet med Dan och Rikard blev väldigt roligt, tyvärr syns inte minspel och sarkasm i poddformatet, men vi hade väldigt kul när vi spelade in.

Vad tog du med dig ifrån Emeet?

Roligast tyckte jag det var att träffa massor av Ehandelspodden-lyssnare! Som vanligt var Emeet även både lärorikt och kul. Det är bara att inse att inspiration och kunskap är tätt sammankopplat och att det mest givande sättet att lära sig är av andra i samma situation. En unik mötesplats som jag är tacksam över att den finns!

Vi tackar Anton för svaren och framförallt att han förgyllde Emeet med Ehandelspoddens närvaro. Vi hoppas på ett återseende nästa år. Vill ni lyssna på specialavsnitten ifrån årets Emeet, vilket ni förstås vill, finner ni dem nedanför:

Annons


Merförsäljningskanaler & Fyndiq
Med Rashid Waraich från The Mobile Store
och Fredrik Norberg från Fyndiq


Marknadsföring så in i Norden
Med Anna Eriksson från Bythjul


Ehandelsskolan
Med Dan Nilsson och Rikard Westberg


Innehåll & översättningar
Med Rebecca Brodd och Karsten Deppert


Affiliatemarknadsföring
Med Fabiola Wikström från Polarn o Pyret

Anton Johansson meddelar även att det imorgon kommer en ny vanlig Ehandelspodd med ingen mindre än Jessica Nilsson ifrån Northzone. Hon har bland annat startat HelloFresh ("Linas Matkasse" i Tyskland, USA, UK med flera) och jobbar nu som investerare på Northzone. Denna podd bör man förstås inte heller missa.

Annons