Electrolux E-handel ska locka kunder till butiken

I dag lanserar Electrolux Home en webbshop på sin nya hemsida. Där kommer man att sälja ett urval av vitvaror och dammsugare från utvalda varumärken.


E-handel är en snabbt växande försäljningskanal, det inser även Electrolux Home och lanserar nu sin första nätbutik. I butiken kommer kunderna att kunna handla från ett urval av vitvaror och dammsugare från varumärken som Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios och Volta.

Nätbutiken beskriver Electroluxe Home som en extra service till sina kunder och kommer att fungera som inspiration och ett komplement. Vill man ha tillgång till ett bredare utbud och mer personlig service hänvisar man till de fysiska butikerna.Annons

– E-handeln har kommit för att stanna och det är en växande marknad som vi vill ta del av. Självklart är våra butiker även fortsättningsvis vår viktigaste försäljningskanal, säger Lena Söder, marknadschef på Electrolux Home AB.Gratis hemkörning

Franchisekedjan Electrolux Home som är ett helägt dotterbolag inom Electrolux-koncernen startade 1995 har idag cirka 60 butiker i Sverige. Butikskedjan erbjuder bland annat kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror och småelsprodukter.

Som ett litet öppningserbjudande erbjuder Eletrolux Home gratis hemkörning och inbärning till kunder som handlar via deras hemsida under perioden 15 oktober till 15 november. Man lämnar dock en liten reservation för öar utan fast förbindelse.

Källa: Press

Annons