Elektronikjätten avslöjar: Detta blir årets storsäljare under Black Friday

"Vill ha ett smartare hem i allt större utsträckning".

Elgiganten startade sin Black Friday kampanj redan i förra veckan och nu spår man, vilket vi gissar man redan alltså har data på, vad årets storsäljare ska bli inom elektronikbranschen. Något som dock förstås styrs av de olika erbjudandena som finns tillgängliga.

En trend sägs vara mycket tydlig.

Annons

Under de senaste två åren har mycket förändrats, vi har spenderat mer tid i hemmet och vi har vant oss vid att använda mer avancerad teknik. Vi kan tydligt se att svenskars intresse för det smarta och uppkopplade hemmet har vuxit sig allt starkare, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten, i samband med listan.

Robotdammsugare har till exempel under 2021 haft en försäljningsökning med 40 procent, enligt Elgiganten. Ett område man alltså också förväntar sig tar fart under Black Friday.

Vi vill ha ett smartare hem i allt större utsträckning. Detta ställer också nya krav på internetuppkopplingen i hemmet. Vi vill ha snabbare uppkoppling och för det krävs ett stabilt bredband och en kraftfull router. Under de senaste 2 åren har försäljningsutvecklingen för mesh-routrar ökat med 50 procent, säger Niclas Eriksson.

Robotdammsugare och smarta hem-produkter toppar dock inte listan som Elgiganten satt ihop, utan det är mer traditionella jul och Black Friday-köp som vilar stabilt i toppen.

Följande produkter tror Elgiganten kommer bli storsäljarna under årets Black Friday.

  1. TV
  2. Mobil
  3. Laptop
  4. Vinkyl (inkl. övriga integrerade vitvaror)
  5. Hörlurar
  6. Robotdammsugare
  7. Espressomaskin
  8. Gamingskärm
  9. Soundbar
  10. Gaming-laptop

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!