Elgigantens nya satsning mitt i Stockholm – ”otroligt viktig”

Bygger flaggskeppsbutik med nytt koncept i Gallerian.

Elgiganten saktar inte ned satsningen på fysiska varuhus och öppnar nu en flaggskeppsbutik mitt i centrala Stockholm. Närmare bestämt i Gallerian, där man ska kombinera den fysiska med den digitala shoppingupplevelsen i ett nytt koncept.

Varuhuset blir 1 400 kvadratmeter stort och kommer att synas ut mot vältrafikerade Regeringsgatan och Hamngatan.

Annons

Det här är en otroligt viktig etablering för oss. Vi kommer att finnas i ett unikt läge i hjärtat av Stockholm och ha ett nytt koncept som du inte hittar någon annanstans i Sverige. Kundernas beteende och behov utvecklas och det är viktigt att vi anpassar oss efter det. Vår framgång baseras till stor del på att vi finns lättillgängliga för våra kunder och kan erbjuda snabb service och en bra upplevelse. Den här etableringen i Gallerian möjliggör det, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten, i ett pressmeddelande.

Den nya flaggskeppsbutiken, som bland annat kommer att erbjuda fler tjänster, gör sin premiärsegling i början av 2022.

Med den här flaggskeppssatsningen från Elgiganten är vi glada att kunna erbjuda våra kunder en spännande och förbättrad shoppingupplevelse inom segmentet teknik och smarta hem. Vi ser fram emot att välkomna våra besökare till en ny shoppingupplevelse och destination i början av 2022, säger Cecilia Åkesson, centrumchef på Gallerian.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!