Elgiganten satsar på reparationer – lanserar i två nya städer

"Valt att bygga upp ett nätverk".

Att förlänga livet på redan ägda produkter är en av nycklarna till en mer hållbar konsumtion. I morgon, lördag, är det "international Repair Day som uppmärksammar värdet och vikten av reparationer. Det firar Elgiganten med att öppna upp för reparationer i sina varuhus i ytterligare två städer.

På Elgiganten vill vi göra det lätt att göra rätt. Att tekniken fungerar är avgörande för kunden i dagens digitala liv och därför vill vi att det ska gå både snabbt och enkelt att reparera sina trasiga produkter, säger Niclas Eriksson, vd på Elgiganten, i ett pressmeddelande.

Annons

Tjänsten kallas kort och gott "In Store Repair" och den vanligaste reparationen sker på Iphones, då kedjan är auktoriserad Apple-reparatör.

Mobiltelefonen blir allt viktigare för att vardagen ska fungera. Med detta i åtanke har vi valt att bygga upp ett nätverk av verkstäder i flera av våra butiker runt om i Sverige. I dagsläget har vi In Store Repair i åtta varuhus, men fler ska det bli, säger Niclas Eriksson.

Hittills har bara möjligheten funnits i sex av kedjans varuhus i Stockholmsområdet. Men nu införs det även i Göteborg och Malmö.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!