Elgiganten vill täcka allt – öppnar en andra butik i staden

"En attraktiv plats".

Den 5 juli öppnar Elgiganten ytterligare en butik i Jönköping. Den här gången rör det sig om en butiksöppning av det mindre formatet, nämligen en Elgiganten Phonehouse.

Butiken, som mäter 52 kvadratmeter, blir den andra etableringen i Jönköping och ska inrymmas i köpcentrumet, nära det egna varuhuset på handelsområdet Asecs.

Annons

Vi har länge velat öppna ytterligare en butik i Jönköping, där Asecs har varit av extra stort intresse. Att det är en attraktiv plats märks på att kunderna reser långt, vissa femton mil för att handla, säger Linnea Cederquist, PR- och kommunikationschef på Elgiganten.

En viktig del

Enligt Elgiganten är butiken en viktig del av etableringsstrategin där man vill fokusera både på handelsområden och stadskärnor. Med den kommande öppningen har bolaget 177 varuhus och butiker i Sverige.

Vi vill att alla ska kunna njuta av sin nya eller gamla teknik och få ut det mesta av sina produkter. Det är därför vi erbjuder en rad tjänster – oavsett om det handlar om att komma igång, använda, reparera eller återvinna, säger Linnea Cederquist.

Annons