Elin från Hemtrevligtpodden går till Nest: “Det här är framtiden”

"En väldigt bra matchning".

E-handlaren Nordic Nest meddelar att de kontrakterat en varumärkestrateg med uppdrag att stärka företagets relationer och bygga samarbeten inom den globala inredningsbranschen. Och vem har då fått uppdraget? Jo, det blev ingen mindre än kommunikatören Elin Lervik som bland annat driver podden Hemtrevligt tillsammans med jorunalisten Katarina Matsson.

Elin Lervik har under de senaste 18 åren arbetat med strategisk kommunikation på ett antal bolag inom inrednings- arkitektur- och fastighetsbranschen. Numera driver hon dock eget konsultbolag och var senast inhyrd presschef för Svenskt Tenn.

Annons

Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Elin Lervik. Med hennes erfarenhet, kunskap och passion för skandinavisk design bidrar hon med nya perspektiv som kommer hjälpa oss ännu snabbare framåt på vår resa. Elin som person är en väldigt bra matchning med den kultur vi har i bolaget och som har legat till grund för vår framgångsrika utveckling, säger Nordic Nests vd Bank Bergström.

Nordic Nest meddelar samtidigt att de under fjolåret omsatte över 2 miljarder kronor. Och Elin Lervik är imponerad av företaget hon nu ska jobba för.

Jag är inte säker på att man inom den skandinaviska möbelindustrin förstår hur stora Nordic Nest Group är. För mig stod det klart i förra veckan när jag besökte dem i Kalmar för första gången. Bank är en otroligt sympatisk företagsledare och jag ser fram emot att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål – att tillgängliggöra skandinavisk design till människor över hela världen. Det här är framtiden och jag känner mig både ödmjuk och glad över förtroendet att få vara med och påverka den i rätt riktning, säger Elin Lervik.

Nordic Nest Group driver idag tretton webbutiker, översatta till tolv språk, och fem fysiska butiker i Lammhult, Malmö, Göteborg och Stockholm. Inom företagsgruppen ingår webbutiken Nordic Nest och det anrika möbelföretaget Svenssons.

Annons