Elon öppnar jättebutik – med övernattning: ”Flyga upp kunder”

Tar över konkurrentens gamla lokaler.

När Elgiganten flyttade ut passade Elon på och flyttade in på Hammarängen i Skellefteå. Man slår där ihop sina två Skellefteåbutiker till en, rapporterar Norran.

Vi slår ihop Elon söder och Elon Bogården och skapar en jättebutik. Det kommer att bli en av Sveriges största Elon-butiker. Vi kommer att ha kök och vitvaror men även tv-apparater, ljud och bild, säger handlaren Alexander Berglund till lokaltidningen.

Annons

Men den stora nyheten är förstås att man i och med detta också introducerar en övernattningslägenhet, för Elon-kunder som vill besöka den nya butiken.

Vi lanserar ett boende som heter ”Bogården apartments”. Vi kommer ha en lägenhet i stan där vi kan flyga upp kunder från hela Sverige som kan bo i lägenheten och handla av oss i butiken.

Satsningen slutar dock inte där. Det kan även bli en matstudio kopplat till butiken, som får namnet Elon Bogården.

Vi bygger en väldigt stor matstudio för runt 30 till 40 personer där man kan ha utbildningar om matlagning eller exempelvis nya ugnar. Vi bygger även ett styrelserum i samhörighet med studion som vi kan hyra ut till styrelser eller ledningsgrupper. Då kan de köra sina möten där och så kan de avsluta med gemensam matlagning, säger Alexander Berglund.

Annons