En Gorilla tar över Topstreetwear

Ni kanske minns butiken som var misstänkt för skumraskaffärer och på väg att likvideras. Trygg E-handel kommer nu med goda nyheter. De meddelar att ett annat bolag, Garilla AB, har tagit över nätbutiken Topstreetwear.se och skall även återbetala kunder som hamnat i kläm. Det ser ut som att den gamla ägaren helt enkelt stängde ner butiken och lämnade oavslutade orders samtidigt som kundtjänst lades ner. Gorillan (Garilla AB) har nu öppnat butiken och kundtjänst igen. De har samma personal och utbud men en ny styrelse. Gorillan lovar att alla oavslutade order skall vara lösta senast den 10 december.

Vi måste erkänna att det inte känns helt hundra ännu men vi får hoppas att allt går rätt till. Johan Frykendahl och Bo Lindell på Trygg E-handel har i alla fall skrivit under på Garilla AB:s Certifiering som dock är under utredning. Vi förmodar att de har varit i nära samtal med Mike Abrodi som står bakom nya Topstreetwear.se och Garilla AB.

Annons

Ni kan läsa mer på Trygg E-handels hemsida och här på en undersida hos nya Topstreetwear.se. Övertagandet av Garilla AB låter som en bra lösning för de kunder som hamnat i kläm.

Uppdatering: Johan Frykendahl har följande att tillägga:
- Att det förekommit skumraskaffärer i Toppstreetwear AB är bara spekulation baserat på rykten (vi vet bara säkert att det finns ett likvidationsföreläggande i dagsläget). Jag har träffat ord.f för Garilla AB samt ägarbolag, vi har hämtat in uppgifter för att säkerställa Garilla AB:s finansiella stabilitet och kommer ta beslut denna veckan.

Annons