En trollbindande historia om en betalleverantör

I morgon släpper Nordic eCommerce Knowledge sin eDokumentär om betalleverantören Klarna. Vi har redan fått lyssna på den och det är en trollbindande historia om hur Klarna växt ifrån tre personer, 2005, till dagens över 500 anställda. Ni kan själva gissa att det är en ganska häftig tillväxt.


Under inspelningen av eDokumentären

Annons

Vi får veta mer om personerna bakom Klarna: Sebastian, Victor och Niklas. Tre personer som, i år, alla fyller trettio. Vi får även veta mer om Sequoia Capital och deras investering i Klarna. De svårigheter du kan tänka dig att Klarna brottas med idag är förmodligen inte de svårigheter de faktiskt konfronteras med.

Dokumentären, som släpps imorgon 10:00, som podcast (läs ljudfil) innehåller en mycket intressant resa kring något så ointressant som en betalleverantör. Dokumentären ger även en bra inblick i personerna bakom företaget, vilka verkar vara mycket mer jordnära än man kan tro.

Missa inte denna podcast som ni finner här i morgon bitti. Vi påminner er annars via twitter @EhandelPunktSe eller Facebook.com/Ehandel.se. Rekommenderad lyssning av poddar är innan läggdags.

På fotot från vänster: Niklas Adalberth, Sarah Wittbom,
Sebastian Siemiatkowski, Victor Jacobsson

Uppdatering 2011-10-18:
eDokumentären går nu att nå här: nordicecommerceknowledge.se/edokumentaren-om-klarna

Annons