DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

En vecka kvar – allt du behöver veta inför Emeet Stockholm

Detta händer på Emeet Stockholm.

Nu är det bara en vecka kvar tills Emeet intar Stockholm. Eventet hålls på Postnords huvudkontor på Terminalvägen 24 i Solna. Halv nio kommer vi på Ehandel vara på plats och hälsa alla er deltagare välkomna med frukost. Därefter samlas vi i den stora salen för en kort introduktion av dagen som sedan följs av att Nelly.com:s VD, Anna Ullman Sersé, intar scenen tillsammans med vår chefredaktör Johanna Allhorn. Efter intervjun så blir det en kort paus och sen drar första rundan av sessioner igång klockan elva.

 

Annons

Dagens fokus kommer att vara på sessionerna och det kommer att serveras lunch och fika som ger alla en chans för att diskutera och nätverka ytterligare. Vid klockan fyra avrundas dagen i den stora salen och för er som har bokat middagen så ses vi igen klockan sju på Bryggarsalen på Odenplan – där det kommer att bjudas på en trerättersmiddag och underhållning.

Tyvärr är middagen fullbokad men det går bra att mejla vår eventchef på sahra@ehandel.se för att komma med på väntelistan och ifall det blir avbokningar så kommer Sahra att återkomma.

Vi ser fram emot att träffa er alla och ifall du inte har anmält dig än så finns där fortfarande platser kvar till dagseventet. Anmäl dig här.

Annons