Emeet: En vecka kvar – Black Friday-fokus och standup med David Batra

"Jag är så taggad".

På torsdag är det en vecka kvar till årets mysigaste e-handelskonferens, Emeet Stockholm. Som vanligt är det ett hundratal e-handlare som träffas och diskuterar dagsaktuella ämnen och spännande utvecklingar inom e-handeln. Hur man tacklar omvärlden lär förmodligen dryftas en hel del.

Emeet Stockholm går av stapeln den 20 oktober och då är det ju nästan en månad kvar till Black Friday. Ett ämne som också är temat på eventet. Dagen kommer att avrundas med en paneldebatt om Black Fridays “Do or Die”, vilket förhoppningsvis kommer att ge lite insikt i hur man ska tacka den stora dagen i år.

Annons

I panelen sitter bland andra Rasmus Jung Demse, vd på Skapamer, och Jenny Rydhström, vd på Gents. Panelen modereras av vår eminenta ekonomireporter David Gustavsson.

"Riktigt spännande"

Vår chefredaktör Annika Lindecrantz kommer samtidigt, under dagen, hålla i en session om hur man når ut med en nyhet som e-handlare. Vad är egentligen tricket för att få någon att skriva om ditt pressmeddelande? Detta kommer att besvaras för de som gästar den sessionen.

Detta blir mitt andra Emeet efter att vi gästade Malmö i september och jag har hört mycket gott om Emeet Stockholm. Det ska bli riktigt spännande att se vad dagen har att bjuda på och vad vi kan komma till för slutsatser kring Black Friday, säger Annika Lindecrantz.

En dag och kväll att minnas

I skrivande stund ska det vara närmare 200 anmälda e-handlare, men det finns ett fåtal platser kvar och några enstaka till middagen. Middagen är ganska attraktiv i år då ingen mindre än David Batra kommer att stå för kvällens underhållning.

Jag är så taggad inför årets Emeet Stockholm. Och ja, självklart är det kul att vi lyckades signa David Batra till underhållningen. Det kommer garanterat att bli en dag - och kväll - att minnas, säger Niclas Albäck, operativ chef på Ehandel.

Årets Emeet Stockholm kommer att äga rum på Clarion Hotel Stockholm (Ringvägen 98), där det även bjuds på en riktigt god middag. Emeet är endast för e-handlare och det är kostnadsfritt att delta.

Annons