Ett av Sveriges största köpcentrum börjar med gratis hemleverans

“Det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu”.

Vad gör man när fottrafiken faller? Jo, man anpassar sig. Köpcentrumet Nordstan i Göteborg, som ska vara det tredje största i Sverige när det kommer till omsättning, meddelar nu att man kommer att införa kostnadsfri hemleverans.

Vi vet att det är mycket som fungerar lite annorlunda just nu, därför vill vi göra det enkelt för våra kunder att handla från Nordstan, säger Ulrika Carlsson, vd på köpcentrumet, i ett pressutskick.

Annons

Den kostnadsfria hemleveransen ska gälla från Nordstans samtliga butiker. Kunderna måste dock bo inom två mil från köpcentrumet.

"Bra för alla som inte kan besöka oss just nu"

Beställning görs via Nordstans hemsida, där man fyller i ett formulär på vad man vill ha hemkört. Betalningen utförs med Swish och leveranserna sker sedan med bland annat Plings cykelleveranser.

Kunden behöver bara fylla i ett beställningsformulär på vår hemsida, så plockar vi ihop beställningen och levererar. En tjänst som är bra för både våra butiker och en hjälpande hand för alla som av olika anledningar inte kan besöka oss just nu, säger Ulrika Carlsson.

Leveranstiden är samma dag om man beställer innan klockan 16:00 på vardagar.

Annons