Ett Tehus och deras nya nätbutik

I ett pressmeddelande idag berättar den lilla kedjan Tehuset Java att de lanserat en ny webshop. Företaget som grundades 1932, i Lund, har idag fyra butiker i Sverige, tre fysiska och en virtuell. Delägaren Carl-Olof Skeppstedt säger följande i deras pressmeddelande:

"Vi märkte att många av våra kunder på nätet aldrig hade hört talas om oss tidigare eller besök någon av våra butiker. I Skåne är Tehuset Java något av en institution och många nya kunder i norra Sverige har upptäckt oss via vår hemsida."

Annons

Vi på Ehandel.se, som faktiskt håller hus i Skåne, hade inte heller hört talas om dem innan vi läste om deras nya sida imorse. Varför skriver vi då om detta Tehus? Vi slogs faktiskt av hur fin deras e-handel var och hur mycket kärlek den förmedlade.

"Som vanligt försöker Tehuset Java förmedla sin kunskap, tradition och kvalitet via sin hemsida och försöker skapa en personlig relation med sina kunder.

Anna som sköter orderingången och den dagliga administrationen ringer alltid kunderna först istället för att maila. Återkommande kunder får alltid något extra i sin leverans och smakprover av allt möjligt skickas alltid med."

Detta känns inte som marknadsföringssnack när man surfar runt på sidan utan det verkar faktiskt genuint. Ta dock inte vår ord för det utan kolla in deras sida här och se vad ni tycker.

Källa: press

Annons