Exklusivt utvalda e-handlare: Får Dustins grundare som mentor

Antagna till Prins Daniels Fellowship.

E-handeln Uteprodukter.se grundades 2013 och har idag kontor i Helsingborg och Värnamo. Nätbutiken säljer olika produkter för utemiljö, till exempel bänkar och parkeringsräcken, och riktar sig främst till fastighetsbolag, kommuner, bostadsrättsföreningar och företag. E-handeln säljer dock även till privatpersoner.

Nu meddelar Uteprodukter.se att företagets grundare, Eric Smith och Henrik Nyholm, blivit antagna till Prins Daniels Fellowship. Detta som två av femton utvalda entreprenörer.

Annons

I det tvååriga programmet får entreprenörerna chansen att utveckla sina företag tillsammans med en handplockad mentor från det svenska näringslivet. Totalt har cirka 30 unga entreprenörer gått programmet sedan starten 2013, förklarar e-handlaren.

"En spännande framtid vi går till mötes"

Även om det förstås är en ära att bli antagen till det exklusiva mentorprogrammet så kan det häftigaste för Uteprodukters del vara den mentor grundarna nu matchats med. Den utvalda mentorn är nämligen ingen mindre än Bo Lundevall, som är grundaren av Sveriges största e-handel. Bo startade postorderföretaget Dustin 1984, tillsammans med Ulla Lundevall, och de började sälja på nätet redan 1995.

Vi är stolta och glada för den möjlighet mentorprogrammet kan ge oss att fortsätta utveckla och växa bolaget framöver. Med en mentor som Bo Lundevall och hans erfarenhet och nätverk från e-handel så blir det en spännande framtid vi går till mötes, säger Uteprodukters vd Eric Smith.

Annons