Expertmyndigheten lanserar ny näthandel: ”Ett stort lyft”

“Vänder sig till veterinärer och djurägare”.

Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) meddelar nu att man lanserat en helt ny e-handel. Expertmyndigheten har under rådande Covid-19 pandemi prioriterat analyser av humanprover för att använda resurser där de behövs mest i samhället.

SVA vill öka tillgängligheten och konkurrenskraften i våra digitala tjänster och erbjuda en webbplats som är relevant för våra prioriterade målgrupper, veterinärer och djurägare. Vi vill också dela med oss av vår stora kompetens inom många områden, säger Elnaz Alizadeh, kommuniktionschef vid SVA, i ett pressmeddelande, och tillägger:

Annons

Vår ambition är att vår nya webb ska upplevas som ett stort lyft för våra besökare, samtidigt ska den effektivisera vår hantering av digitala beställningar.

Veterinärer ska nu nå hela SVA:s produktsortiment online, inklusive vacciner. Privatpersoner är även välkomna i e-handeln och ska kunna köpa det mesta förutom vacciner och visst provtagningsmaterial.

Ökade krav på e-handel

Hela SVA:s webbplats har setts över av den digitala byrån Knowit Experience, som även står bakom e-handelslösningen.

E-handeln är givetvis ett sätt att möta förväntningarna från målgrupperna, men också de ökade kraven på myndigheten, säger Rebecca Björkman, kundansvarig på Knowit Experience.

Annons