Få en SEO-analys av din E-handel på Emeet

Den omtyckta SEO-kliniken kommer till Emeet och ger dig chansen att få din E-handel granskad av Aaron Axelsson, Head of SEO på Brath. Helt utan kostnad.

Aaron Axelsson har under de mer än tio år han arbetat med SEO granskat hundratals sajter och skapat hundratals miljoner i intäkter från Googles organiska sökresultat. Sedan 2014 har han varit Head of SEO på Brath och på Emeet kommer han göra SEO-analys av så många sajter han hinner.

Det är roligt att få komma tillbaka till Emeet, säger Aaron Axelsson, det är ett levande event som verkligen andas E-handel. Och så får vi en chans att ge en boost till alla som behöver komma framåt med sin SEO.

Under Emeet går det att anmäla sin E-handel till Aaron eller någon av de andra från Brath som finns på konferensen för en chans att få några raka råd om hur sajten kan lyftas i sökresultaten. Förhoppningen är att hinna med alla som anmäler sin shop till SEO-kliniken men det är inte säkert att alla hinns med.

Det blir i mån av tid, säger Aaron, ibland behöver man gräva sig lite djupare i en sajt men det brukar ha ett stort värde även om det inte är just din sajt vi tittar på. Många E-handlare har liknande problem och möjligheter så man kan lära sig mycket av vad någon annan behöver åtgärda.

Förutom på Emeet finns det ytterligare en möjlighet att få en genomgång av sin E-handel. Varje vecka går Aaron Axelsson igenom en ny sajt på Braths Youtube-kanal. Genom att skicka in din sajt där, till exempel genom att lämna en kommentar, har du chansen att få en genomgång följande vecka.