Search
Close this search box.
ANNONS

Fab lockar nya miljoner och tar sikte på Asien

Fab lockar nya miljoner och tar sikte på Asien
Picture of Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Dela artikeln:

ANNONS

I går berättade vi om hur Fab sagt upp mer än 100 av sina anställda i Europa. Nu meddelar företaget att man fått in 10 miljoner dollar i en ny finansieringsrunda ledd av den singaporianska telekomjätten SingTel Group.

Fab säger också att det asiatiska företaget kommer att vara en viktig samarbetspartner när Fab nu har planer på att expandera in i Asien.

– SingTel har mycket gemensamt med Fab. De jobbar med en växande, ung och sofistikerad population av konsumenter som söker livsstilsprodukter för att återspegla deras optimistiska, dynamiska och levande förhållningssätt till livet. Detta stämmer väl med den övervägande del av 25-45-åringar som kommer till Fab för kolla in och köpa unika produkter, säger Fabs vd och grundare, Jason Goldberg.

I mitten av juni fick Fab in 150 miljoner dollar i extra kapital. Bland investerarna den gången fanns bland annat den kinesiska Internetjätten Tencent, samt den japanska företagsgruppen Itochu. Frågan är inte längre om, utan när, Fab tar klivet in i Asien och om man kommer att göra det genom att köpa upp befintliga aktörer.

Källa: TechCrunch