Festliga e-handlaren byter VD – grundaren får ny roll

"Väldigt lockande".

E-handlaren My Perfect Day tillsätter en ny vd. Det blir Carolina Lagerwall som kliver in på posten. Hon kommer närmast från rollen som e-handelsansvarig för Zoo.se.

My Perfect Day har gjort en spännande resa där man har byggt upp ett inspirerande och stabilt e-handelsbolag. I och med Aller Medias inträde förra året ökar möjligheterna att växa och med den fas som bolaget befinner sig i nu så kändes det väldigt lockande att få kliva in som ny vd, säger Carolina Lagerwall i ett uttalande.

Annons

Det innebär att grundaren, Pauline Grindvall, nu går in i en ny roll. Hon kommer att bli ansvarig för att utveckla bolagets koncept, varumärke och marknadsföring.

I min nya roll fokuserar jag fullt ut på det som är min styrka – att skapa inspirerande koncept och utveckla ett unikt sortiment. Jag och Carolina kompletterar varandra väl och tillsammans tar vi sats mot att bli Nordens ledande e-handel inom vår nisch, säger Pauline Grindvall.

"Helt rätt tillfälle"

My Perfect Day var en av de e-handlare som hade det lite kämpigare under pandemin. Inte så konstigt när de specialiserat sig på dekorationer och detaljer till olika typer av festligheter. Men nu ska försäljningen ha tagit ny fart. Och de har även hunnit med att expandera till Norge under sommaren.

Det här är helt rätt tillfälle att ta in en ny vd. Carolina Lagerwalls kompetens och engagemang ger oss en spets så att vi snabbare kan ta nästa steg i vår tillväxtresa. Det är en perfect match, helt enkelt, säger Fredrik Blomqvist, ansvarig för e-handelssegmentet hos ägaren Aller Media.

Annons