Finalisterna i Tillväxtjakten 2012 är utsedda

Klarnas företagstävling Tillväxtjakten, som numera flyttat in hos Nordic eCommerce Summit (NES), har fått sina finalister. Vi trodde att dessa skulle presenteras först på NES men Klarna har nu berättat vilka som är med och tävlar om priset på 50 000 kronor och en e-handelsutbildning.

I år var det totalt 81 företag som anmälde sig till Tillväxtjakten men nu är det endast ett fåtal företag kvar och kämpar om priset. De tre finalisterna är E-avtalet.se, Shapy.se och CardApp.

Juryn som kommer att utse vinnaren, av dessa tre, är Magnus Fredin och Sebastian Siemiatkowski ifrån Klarna och även Klarnas tidigare styrelseordföranden Sven Hagströmer, som har följande kommentar:

Annons

– Det är väldigt roligt att vara med i juryn för Tillväxtjakten. Jag inspireras av alla dessa unga hungriga entreprenörer. Ingen är gladare än jag om jag kan hjälpa dem en bit på vägen med deras idé, på samma sätt som jag länge arbetade med Klarna.

Vilka är då dessa tjänster som är med i tävlingen. Klarna presenterar dem lite kort här:

"E-avtalet.se är en tjänst för att e-handlare ska kunna skapa, underhålla och bevaka köpvillkor i sin nätbutik, Shapy.se vill med streamad gruppträning sprida träningsglädje och motivation direkt till dataskärmen och CardApp ger webbhandeln ett forum för att nå ut till kunderna när de inte är vid datorn."

Vinnaren kommer att utses i slutet av NES och under evenemangets första dag kommer dessa tjänster att utvärderas ytterligare en gång. Finalisterna kommer även att intervjuas på scen av Sven Hagströmer och under dag två av NES kommer vinnaren att presenteras.

För att få veta mer Tillväxtjakten och förra årets vinnare klickar ni här.

 

Källa: press

Annons
Annons