Finska sensationen intar Sverige – öppnar sin andra butik

"Fått ett fantastiskt mottagande hittills".

De grundades 2018, finska Yeppo & Soonsoo, och har blivit något av en sensation. Deras satsning på koreansk skönhetsvård, också känt som K-Beauty, har visat sig vara guld värt.

Det är en stark trend just nu, vilket inte minst syntes när bolaget öppnade sin första butik i Sverige i Gallerian, Stockholm. Hängivna kunder övernattade för att få den utlovade goodiebagen och kön ringlade sig lång tll premiäröppningen.

Annons

Inte så konstigt då att man väljer att expandera i landet och öppna sin andra butik. En butik som kommer att vara belägen i gallerian Femman i centrala Göteborg.

Vi är oerhört glada att snart kunna öppna dörrarna till vår senaste skönhetsoas. Vi välkomnar såväl skönhetsentusiaster som nybörjare att uppleva magin i vår butik. Med det största utbudet av vegansk, icke djurtestad hudvård, makeup, hårvård och kroppsvård från Korea, och med drygt 80 olika ansiktsmasker att välja bland, har vi något för alla, säger Elisa Ahonpää-Kim, vd och grundare för Yeppo & Soonsoo, i en kommentar.

Den nya butiken kommer att mäta 160 kvadratmeter och öppnar på gallerians gatuplan i början av juli.

Yeppo & Soonsoo har fått ett fantastiskt mottagande i Sverige hittills. Deras profil och sortiment kompletterar övrigt utbud i Femman på ett bra sätt och vi önskar dem varmt välkomna till oss, säger Malin Måhlin, uthyrare butik på Hufvudstaden.

Utöver sina snart två butiker i Sverige har Yeppo & Soonsoo även åtta butiker hemma i Finland. Man har givetvis även en e-handel för såväl finska, svenska som engelsktalande kunder.

Annons