Firar tio år i skärgården – då går första leveransen: ”Är så glada”

Mathem ger sig ut på sjön i år igen.

Mathem och norska Oda har blivit ett, något som inneburit en rad förändringar hos den svenska dagligvaruhandlaren online. Bland annat har man övergett papperspåsar för papplådor. Men skärgården överger man inte.

I år firar faktiskt Mathems skärgårdsleveranser tio år och med det inför man även ett par nyheter. Leveransbåtarna har byggts om för att nu kunna leverera maten i de nya lådorna och dessutom kommer man att kunna ta hand om panten vid återresan.

Annons

Våra skärgårdsleveranser har i tio år varit en högst uppskattad tjänst hos våra kunder och vi är så glada över att fortsätta även i år. Genom att nu också erbjuda pantinsamling och utöka våra tjänster till företags- och avtalskunder, gör vi livet ännu enklare och bekvämare för alla våra kunder, oavsett var de befinner sig i sommar, säger Johan Gertell, marknadsdirektör på Mathem, i en kommentar.

Men det slutar inte där. Man utökar även leveranserna till att nu även inkludera företags- och avtalskunder.

Att vi dessutom implementerat en ny logistikplattform, där vi effektiviserat hela vår verksamhet, gör att vi kan pressa priserna på våra produkter rejält. Så även om vi inte kan garantera en solig sommar för våra kunder, kan vi åtminstone garantera att den blir riktigt bekväm genom våra skärgårdsleveranser, säger Johan Gertell.

Och för den som undrar vad det kostar att få en matleverans ut till skärgården så landar fraktpriset på 399 kronor för privatkunder och 499 kronor för företagskunder, oavsett beställningsvolym.

Årets första skärgårdsleveranser kommer att ske den 6 juni.

LÄS ÄVEN: De ligger bakom e-handelns rusning till skärgården: ”Väldigt ensamt”

Annons