Fiverr ger sig in på biljon-marknaden e-handel

En e-handelsbutik med digitala tjänster.

Marknadsplatsen Fiverr grundades 2010 och har som mål att koppla ihop frilansare med de som behöver köpa olika typer av digitala tjänster som Photoshop-arbeten eller att skapa musik, designa olika produkter och mycket mer.

Från början var priset 5 dollar för alla uppdrag men marknadsplatsen har sedan dess gett sig på en bredare marknad och du kan nu hitta riktigt dyra frilansare som utför mycket högkvalitativa arbeten.

Annons

Fiverr börsnoterades i juni detta år och har sedan dess dalat en del från introduktionstoppen. Nu har företaget dock en ny plan och det är att rikta sig till e-handlare, en marknad man uppenbarligen har stora förhoppningar om.

E-handelsbranschen är en “trillion dollar market” med en jämn och snabb tillväxt, säger Micha Kaufman, vd på Fiverr, ett pressmeddelande.

Marknadsplatsen lanserar nu en dedikerad “e-handelsbutik” som ska erbjuda alla tjänster som e-handlare kan tänkas behöva. Du kan även få en helt ny nätbutik fixad åt dig om du till exempel slänger ut 12 000 kronor till frilansaren “Shopify Guru”.

"Ta sina e-handelsföretag till nästa nivå"

De som redan har en nätbutik kan exempelvis välja sin plattform för att sedan få olika tjänster som är skräddarsydda för just den. Fiverr listar tjänster för WooCommerce, Shopify och Magento. Det erbjuds även hjälp för marknadsplatssäljare på Amazon, Ebay och Etsy.

Vi har sett en ökande efterfrågan på e-handelsrelaterade tjänster på vår marknadsplats och lanseringen av en dedikerad branschbutik gör att vi kan ta itu med denna växande marknad med en mer vertikal upplevelse och göra det möjligt för våra köpare att ta sina e-handelsföretag till nästa nivå, säger Micha Kaufman.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!