Foodora öppnar sin tionde butik: ”Tagits emot med öppna armar”

"Har infrastrukturen redo".

Foodora fortsätter att öppna sina dagligvarubutiker "Foodora Markets". På ett halvår har företaget öppnat åtta stycken butiker, och finns nu i Stockholm, Malmö, Norrköping, Linköping, Uppsala och Göteborg.

LÄS ÄVEN: Leveransutmanaren intar tre nya städer – ”håller ett högt tempo”

Annons

Foodoras livsmedelsbutiker har tagits emot med öppna armar av svenskarna runt om i landet, skriver man i ett pressmeddelande.

Nu öppnas ytterligare två matbutiker i landet, en i Bromma och en i Lund, för att "ta ett starkare grepp om marknaden". Viktigt att understryka är dock att butikerna inte går att att besöka. Vill man handla från en Foodora Market-butik så måste man köpa varorna man är intresserad av digitalt. Då plockar en Foodora-anställd ihop ordern och levererar sedan varorna snabbt hem till kunden. Bor man nära en butik kan man även välja att hämta upp sin order vid lokalen.

Det är en mycket spännande utveckling som sker nu och den går väldigt fort. Foodora är ett bolag som har infrastrukturen redo och den kan implementeras över hela Sverige. Förutom att svenskarna kan handla dagligvaror med snabb hemleverans, ges även lokala och nationella aktörer möjlighet tillgängliggöra sitt sortiment i Foodora Market och därmed växa tillsammans med oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef för Foodora, i ett pressmeddelande.

Företaget fortsätter att öppna sina dagligvarubutiker och fler städer kommer att tillkomma inom kort.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!