Förbered er för NeSx – ett event i eventet

Nu börjar e-handelsevenemangen närma sig. Den 30-31 maj är det dags för Nordic eCommerce Summit 2013 och vi kommer givetvis närvara. Men det är inte allt vi kommer att göra i år, utan vi kommer även bjuda på ett event i eventet, NeSx.

NeSx ska fungera som ett vattenhål för e-handlarna på Nordic eCommerce Summit (NES). Det kommer vara i formen av ett orientaliskt tält och ligga nära huvudevenemanget. Rikard Westberg som är ansvarig för NeSx utlovar en upplevelse utöver det vanliga.

- Fantastiskt roligt att NES, som är den i särklass vassaste mötesplatsen för personer som arbetar med e-handel, nu har gått ett steg längre och med hjälp av oss på Ehandel.se bygger upp NeSx. Det blir ett litet vattenhål för oss e-handlare där vi kan hänga och snacka e-handel utan säljare som flåsar oss i nacken. Bland annat kommer vi ha flera av talarna på plats i NeSx så vi ger möjlighet till fördjupade diskussioner och nörderi som kanske inte ryms på stora scenen. DJ, bar och divaner är förstås självklara attribut men det är samtalet oss e-handlare emellan som kommer bli grymt! Kommer du?

Annons

Det låter helt enkelt som en högst trevlig plats att ta sig till i pauserna. Det ska vara lite smalare men mycket djupare och verklighetsförankrat e-handelssnack som tar plats på NeSx.

Ni e-handlare som har en biljett är alltså välkomna att hänga i vår lilla oas på Nordic eCommerce Summit. Ni som saknar biljett bör genast införskaffa en, för trycket är tydligen högt då redan 950 anmält sig. Till e-handelsfesten på kvällen finns det bara 80 biljetter kvar, totalt.

NES 2013 kommer förmodligen, helt objektivt, bli världens bästa e-handelsevenemang. Förhoppningsvis ses vi där!

Annons