Ehandel Svepet avsnitt 25: Lysande e-handelsrapporter, allt som glittrar är guld för VanBruun, Google gör en Amazon och ChatGPT en Apple

Vi sveper vidare i vår sköna nya e-handelsvärld – och inleder i peppig anda. Trots lågkonjunkturen har det levererats ett radband av imponerande e-handelskvartal. Revolutionrace, Boozt, Clas Ohlson och Horseline imponerar, ned på sista raden.

Sedan har vi en stjärngäst i studion: Självaste Boråshandlaren VanBruun, som säljer vigselringar och andra smycken på nätet. E-handlaren glittrar och glänser – med grundaren Victor Halvarsson på länk i studion. När andra bromsar och drar ner väljer han att gasa sig genom recessionen. Det blir tillväxt och vinst även i år – och nu gör man dessutom en satsning i Danmark och Holland.

Du får också veta mer om styrkorna i ett omnierbjudande för smyckeshandlaren. Ola avrundar med två heta techspaningar. Google gör en Amazon – och ChatGPT en Apple. Och det kan vara läge för e-handlarna att haka på ChatGPT:s ”Appstore”. In och lyssna nu – vänner och ovänner!

Lämna en kommentar