Ehandel Svepet avsnitt 31: Postnord-stjärnan Jan Jakobsson minns e-handelsåret 2023 i säsongsavslutningen – och blickar in i snökulan: Tomtens renar ser piggare ut än på länge – God jul!

Ehandel Svepet går i mål för säsongen med inte mindre än 31 avsnitt!

Julen står för dörren och bjällrorna ljuder i veckans avsnitt – som gästas av ännu en e-handelsstjärna: Postnords e-handelsexpert Jan Jakobsson som också är general och talesperson för den matiga rapporten E-barometern som med jämna mellanrum tar tempen på den svenska e-handelsbranschen.

Jan summerar e-handelsåret 2023 – och blickar in i snökulan 2024. Paketvolymerna håller jämn takt, samtidigt lågpris hägrar. Leveranssätten ökar och blir mer och mer individualiserade – i takt med att svenskarna blir ”latare”. AI blir den nya stora scanning-maskinen av förstapartsdata, tror Jan. Och så kan 2024 bli en starkt lysande stjärna i det blå. Nu vänder det!

Det och mycket mer får du marinera dig i årets sista avsnitt. Vi har haft roligare än roligare i studion – och vilar nu upp oss en stund. In och lyssna – sch så önskar vi er en riktigt God skön och vilsam e-handelsjul – och ett riktigt Gott nytt e-handelsår 2024. Puss, kram – hej för den här säsongen!

Lämna en kommentar