Fotofyndet.se köper BatteriCentrum.se

Vi ser allt fler mindre uppköp inom e-handelssverige. Nu meddelar Fotofyndet.se som drivs av Christer Hägglund att de köper nätbutiken BatteriCentrum.se. Christer är en flitig medlem här på Ehandel.se och hans butik Fotofyndet har sålt kameror och tillbehör sedan 2007.

- Den här affären känns helt rätt för oss, då batterier och batteriladdare till digitalkameror och videokameror redan är en stor produktgrupp för oss. Nu breddar vi utbudet till att även omfatta ett stort sortiment av andra batterier och batteriladdare, till exempel verktygsbatterier och CTEK batteriladdare för bil, mc och marin, säger Christer Hägglund, vd på Fotofyndet.

Annons

BatteriCentrum skall drivas vidare precis som tidigare men lagret har flyttats till Fotofyndets lager i Timrå. Utbudet skall dock breddas inom en överskådlig framtid meddelar Christer. Fotofyndet ser en klar potential i att erbjuda de batterier och batteriladdare som de idag lagerför till digitalkameror och videokameror även till BatteriCentrums kunder.

- Vi vill passa på att tacka den tidigare ägaren Nicklas Burman för förtroendet att driva butiken vidare och önskar lycka till på det nya jobbet. I sin nya roll kommer Nicklas faktiskt att vara leverantör åt oss, hos vår plattformsleverantör Kodmyran. Det borgar för en god kontakt med dem, och såklart för stor förståelse för våra behov, något som Kodmyran redan är kända för, säger Christer Hägglund.

Källa: Press

Annons